Mera vab

Jaha men då kör vi all in vab då. Alvas förkylning har tagit nya höjder och erbjudit både feber och nu senast begynnande öroninflammation. Barn är ju inte som vuxna när de är sjuka utan ibland har det varit full fart här och inland ingen energi alls i vår lilla unge. Jens var på närakuten idag och träffade en jättebra läkare som skrev ut hostmedicin och ordinerade nässpray och Alvedon. Barnmedicin är ju alltså gratis lärde vi oss idag, hur bra! Jag har aldrig erbjudit mitt barn så mycket skräp som de senaste dagarna. Pommes frites, glass, korv (vi äter inte griskött gärna), saft. Alva är smal och det syns direkt om hon inte äter. Läkaren idag tyckte vi ska ge Alvedon och så Ipren till natten. Jätteskönt.

Imorn är det min tur att vara hemma. Jag föreställer mig en väldigt lång frukost och sen padda parallellt med Malou efter 10 som på den gamla föräldralediga tiden. Ska vara med på två möten via Skype också. Alva får sitta med eller padda. Älskar att jag har så föräldravänligt jobb där vi ofta ser varandras barn på Skype och alla vabbar och hämtar tidigt men ändå levererar så himla bra grejer jämt i och med flex osv. Vi ger varandra fina förutsättningar och stöttar när det behövs och schwop så kan man ha familj och karriär. Sverige – fint land!

Annonser

2 reaktioner på ”Mera vab

  1. Hoppas hon kryar snart! Frans har haft massor av problem med både luftvägar och öron, och vår barnläkares bästa tips (som vi tycker funkar) är just att vid minsta känning av öron i med nässpray och alvedon inför natten. Har hjälpt oss mycket, om inte annat för att alla får sova bättre = friskare fortare.

    1. Super! Vi kör nässpray tre ggr per dag from idag:) Och Ipren nattetid (läkaren som sa att det verkade längre än Alvedon?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s