Hon går!

Nu kan Alva gå! Vi ställde henne på golvet framför oss i morse och så gick hon, tre stapplande steg. Sen gjorde vi om det och hon gick några steg till. Under dagen började hon släppa våra händer och knata iväg till nån möbel, böja sig för att plocka upp något och sen gå vidare. Vid ett tillfälle släppte hon Jens och gick runt hörnet på mormors matbord utan att hålla i bordet. Jag tror hennes promenadrekord var en raksträcka mellan mig och Jens på cirka fyra meter!

Det här är min Alva det. Precis som jag hela tiden trott är hon inte typen som tar nåt enstaka steg och testar för att lite senare gå lite till. Kanske till och med krypa en månad till. Nä hon suger på sina karameller. Och när hon är helt säker då gör hon det – och då kan hon. Tycker inte det finns några sätt som är rätt för ett barn, det är bara så kul hur en känner sin egen unge och liksom kan ana hur det kommer bli.

Den 28e september skolar vi in på föris. Känns skönt att hon har börjat gå innan dess och har ytterligare lite träningstid kvar innan sin start!

Annonser

En reaktion på ”Hon går!

  1. Heja Alva! 🙂 Här har gåendet också precis lossnat, fast det har i vårt fall föregåtts av fyra veckor med ett steg här och två steg där – omöjligt att hinna filma. Spännande med förskolestart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s