Har nu även haft lite tur med ett beslut om än i efterhand typ

Ligger i soffan och andas ut. Inte för att jag hållit andan egentligen men för att vi plötsligt fått bekräftat att vi gjort en riktigt bra affär. När vi köpte vårt hus. Jag har hela tiden tyckt att vi fått MYCKET hus för pengarna och upplevt att vi varken betalat så mycket eller så lite jämfört med andra hus här ute men hur som fått så mycket.

Men nu har ett grannhus i vår by sålts och de fick ungefär en miljon mer än vad vi betalade. Och då är deras hus ändå mindre och bara en våning. Huset är skitfint och har en härlig utsikt men fortfarande. Massa pengar.

Bostadsaffärer handlar om så sjukt mycket pengar och där vi bor nu ska vi ju liksom bo, vi har barn och så vidare – så SKÖNT att vi uppenbarligen gjorde en bra deal när vi köpte innan visning. Skönt att vila i det. Inga ekonomiska katastrofer. Tror inte vi hade bott här ens om vi behövt betala en mille till. Kan inte fatta vilken flax vi hade. Behövde denna fina nyhet om vår TUR. Den där timman på hästryggen i januari till exempel som ett halvår efter förlossningen välkomnade foglossningen tillbaka var ju INTE en lika bra deal så att säga. Men husköpet var verkligen det.

Så här ser det ut när jag närmar mig hem på väg från bussen. Bakom husen ligger Mälaren.

 

   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s