Sköna söndag

Hallå vilket väder det blev idag! Vi började morgonen som fortfarande var mulen med en lång och lyxig frukost. Sen surfade vi utemöbler innan vi åkte och babysimmade. Alva älskar verkligen att vara i vattnet och precis som förra helgen var både jag och Jens med i poolen idag. Hon dök och ”simmade” mellan oss, ”hoppade” från kanten och sparkade sig fram i badring. Jag gillar verkligen vår söndagstradition som vi har tillsammans hela, lilla familjen.

När vi kom ut igen hade solen kommit fram och min kompis Anna kom ut och hälsade på. Hon och jag promenerade bort till golfklubben genom skogen bakom oss och åt lunch och glass. Vi satt i solgasset mot en husvägg och pratade i timmar. Anna ska få sitt första barn i september och det är så himla spännande, såklart! Sen gick vi hem och hängde med Jens och Alva på vår terrass. Då hade det typ blivit kväll och svärisarna undrade om vi ville komma och äta middag. Ja tack!

Det känns så väldigt avlägset till tiden då jag, Anna och en till kompis var tre veckor i Italien och var vakna hela nätterna, gick på fest på stranden, liftade och åkte vespa utan hjälm. Och i sommar är det faktiskt 10 år sedan. TIO!  Nu har vi äkta män, barn och hus och ska gå trädgårdskurs (!) tillsammans.

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s