Hon är en stor tjej nu

Det gick bra. Alva fick ersättning i flaska av Jens som vanligt och sen la han henne i spjälsängen och så somnade hon där. Totalt odramatiskt – som precis som sjutton allting – och jag sitter som varje gång och ba jaha? Hon sov till klockan 04 och då gick Jens in till henne och klappade om och så sov hon vidare till klockan 08.

Lite bittert är det ju att hunden däremot vaknar klockan 06. Hälsar bortskämd. Men nu har vi bestämt att vi går upp och gör dag med hunden från och med imorgon. Ingen somnar om utan vi käkar frukost och passar på att ha lite egen tid eller vad en ska kalla det med en ej rumsren hund.

DSC_5102Hej hunden!

Annonser

En reaktion på ”Hon är en stor tjej nu

  1. Bra att du själv inser att du är bortskämd så att jag slipper upplysa dig om det 😉 Själv hade jag två stora rådjursögon som stirrade på mig över spjälsängskanten klockan fem i morse 😀 Vi ska också flytta lilltjejen till eget rum snart. Vi ska bara bli av med gästsängen först, som står där spjälsängen ska stå. Jag la ut den på Blocket imorse och trodde i min enfald att det skulle gå fort eftersom jag alltid säljer för billigt, men inte den här gången tydligen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s