En bok till Alva

Sen sist vi hördes har både jag och Jens betat av varsin magsjuka (eller ja egentligen samma). Men tack och lov verkar den redan vara över och de senaste timmarna har vi återhämtat oss framför tv:n och vm i Falun. Sett varenda sprintlopp, prolog, kvartsfinaler och nu semifinaler. Minns inte när jag såg såhär mycket på tv sist. Alva har sovit en hel del eller suttit nöjd på golvet och lekt, tack och lov.

Jag har även pysslat med en bok till Alva som ska fyllas med minnen och bilder. Har letat runt bland den uppsjö av sådana här böcker som finns utan att hitta någon fin, bra och inte så normativ och tänkte till slut göra en helt egen. Men jag kände inte riktigt att jag hade tiden och möjligheten att sitta och vara kreativ för det – då kanske det inte skulle bli någon alls! Men nu har jag en bok som jag har fyllt i till sex månader.

IMG_2359

Annonser

2 reaktioner på ”En bok till Alva

  1. Nu har jag bokat in mig hos din kiropraktor! Jag gick hos en landstingsfinansierad kiro under graviditeten, billigt och (tillräckligt) bra, men ser fram emot att få komma till en specialist nu. Tackar för tipset på förhand och hoppas att det ska göra susen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s