Skidlängt!

I dagarna sitter vi och planerar vinterns skidresa. Hade det bara varit jag och Jens, sådär som det nyss var, hade vi nog åkt en vecka till Zermatt i Alperna. Gärna med Langley och ätit trerätters varje kväll. Nu är ju dock förutsättningarna lite annorlunda. Vi är ett blandat gäng som åker med både utförs- och längdåkare och såklart vår lilla huvudperson som då kommer att vara cirka sju månader.

Först hade vi tänkt åka till Fjällnäs i Funäsdalen (deras hotell med tillhörande spa är för övrigt så himla fint!) men vi tycker att det blir en för lång bilresa med många timmar i bilstol för lilla A så nu har vi bestämt oss för Sälen. Vi ser ut att hamna i Tandådalen som både erbjuder lättåkta längdspår och svarta pister.

OM jag ser fram emot detta! Både mot att glida fram runt Kalven med Alva i släde bakom och egentid med Jens utan barn i pisten. Längt!

Sist jag var i Sälen var helgen när jag och Jens förlovade oss. Vi skidade upp på fjället och bytte ringar på toppen, drack sen varm choklad i toppstugan en bit bort och solen, den sken konstant!

IMG_1820.JPG

IMG_1819.JPG

IMG_1821.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s