Nu har vi flyttat!

Nu bor jag, Jens och Alva på Färingsö. Vi åkte ut till ön igår när solen var på väg ner och Mälaren låg blank och flyttfirman ställde av de sista kartongerna. Vi packade upp det nödvändigaste i badrummet, bäddade och värmde mat från frysen innan vi trötta kröp ner under täcket. Vi har inga gardiner i sovrummet, ändå var det mörkare här – kolsvart – än det någonsin varit i vår lägenhet i stan trots persienner och (glipande) mörkläggningsgardiner. Och det var tyst.

Tyst var det också i morse när vi satt på terrassen med varsin kopp te och tittade på omgivningarna och njöt av solen. Bara en fågel som tjatade och en traktor som brummande körde förbi.

Just nu äter Alva och därför hinner jag blogga. Snart är det dags att börja riva i flyttlådorna igen. Jag brukar vara helt manisk i sådana här sammanhang men ska verkligen försöka hålla mig från det den här gången. Amma, gå promenader, dricka te, fundera på var en blomma ska stå. Ge mig tid att träna, laga bra mat. Vi har sagt att vi ska försöka vara klara med huset till jul. Känns precis lagom!

Annonser

2 reaktioner på ”Nu har vi flyttat!

  1. Tack! När vi kommit i ordning får du och F komma hit och fika och bäckenbottenträna. K får såklart också komma. Om ni orkar:) Det är smidigt att ta sig hit men är ändå rädd för att ingen ska orka hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s