Bäbbehäng

I morse vaknade jag åter med mjölkstockning. Alltså va fan. Lyckligtvis ingen feber denna gång heller dock, en får vara glad för det lilla säg.

Efter frukost, lite extra ammande och pumpande åkte vi och hälsade på min kompis Anneli och hennes bebis Axel. Det innebar även tunnelbanepremiär för Alva. Blä. Som tur var hostade ingen. När vi klev av i Huvudsta och började leta lunch vaknade Alva med ett wää som ekade över hela köpcentrat. Hjälp. Den klassiska rädslan för skrikande bebis på offentlig plats infann sig men som tur var tystnade hon fort. Dock var hon hungrig samt satte igång att bajsa så vi delade på oss. Jag letade lunch och Jens gick i förväg för att byta blöja och eventuellt ge ersättning om jag inte skulle komma ikapp snabbt. Med lunchen i en påse joggade jag sen efter så gott jag kunde med ansträngd bäckenbotten. Genade genom något slags buskage som var lite väl snårigt och slogs åter igen av gårdagens parodikänsla. Varför inte jag gick med Alva och Jens köpte mat? Mina axlar kör ogärna vagn. Hittills har alla våra utflykter gått väldigt smidigt. Det har dels berott på att vi har en lätt bebis och dels på att vi (läs jag) har sinne för planering. Men idag kände jag att allt gick lite på en skridsko. Dessutom blev det dålig utelunch igen och nu får det vara slut med det. Bättre planering ger bättre mat. Vill inte leva på bukfylla. Näringsfattigt och helt fel om en vill droppa gravidkilon. Dags att använda planeringsskillsen inte bara för Alva.

Alla kom i alla fall fram och först åt Alva och sen åt vi och så gullade vi med varandras bebisar och njöt av solen. Anneli har sådana där jättefönster och uteplats mot vattnet så det var en perfekt dag att hänga där. Jag och Anneli brukade spela beachvolley tillsammans och gilla att gå ut och dansa. Det kändes konstig men helt rätt när det stod två barnvagnar på uteplatsen. Vi hann fika också och sen promenerade vi hem till Kungsholmen. Till middag ska jag typ äta keso och ett salladsblad. Tänk om jag kunde träna istället. Det hade varit så mycket roligare.

IMG_0310.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s