Jag hade också en bra påsk!

Liksom övriga Sverige hade jag värsta kanonpåsken. Lite ångest av att bo i stan när våren, solen och värmen kommer men den mildras av det faktum att vi äntligen har köpt hus. (Ni ba ja.ja.ja). Faktum är att finväder andra tider på året, när det samtidigt är kallt, nästan är värre i stan. För då måste man ju liksom göra något. Man kan inte bara gå ut och sätta sig. På landet är det lättare att bara gå ut och göra saker, i naturen alltså. Men också lika enkelt att bara sätta sig på trappen med en bok. Men i alla fall, sista påsken i stan och det avhjälpte vi bland annat genom att hälsa på vårt nya hus. Hade lust att bara kasta ut nuvarande familj och flytta in direkt. Var ju som sommar ute! Vi gick runt och mätte och planerade och kom överens om vad de ska lämna kvar och inte. Sen gick vi ett par minuter rakt upp i skogen och hittade en solig glänta med mälarblick där vi fikade medhavda smörgåsar, frukt och choklad. Ni kan ju gissa vem som mådde bra!

En annan dag bjöd jag hem oss till Sara som bor i radhus med sin hjärter kung. Vi fick snittar, scones och lemonad på deras terass samt klappa på deras nya, jättegosiga katt. Hon var som en hel teddyfilt. Söderläge på det och ytterligare fräknar på näsan.

Vi hann även med att vara inne en del och göra vanliga påsksaker, typ äta middag med min familj. Ivrigt visade jag upp alla bebiskläder vi skaffat och förklarade ingående vad som ska matchas med vad. Jens byggde ihop vagnen och alla turades om att rulla runt den i lägenheten. Sånt får man stå ut med när man är familj. Fast helt ärligt hade de lika kul som vi. Observera att ni inte behöver vara rädda för att komma hem till oss om ni är våra vänner. Vänner behöver ej se modevisning eller provköra vår vagn.

Summa summarum, en grym påsk!

Bild

Annonser

2 reaktioner på ”Jag hade också en bra påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s