Lördagsmys och lördagsfys

Vi hittade några skivor älgstek i kylen som blivit kvar sedan potatisgratängen och de andra tillbehören tagit slut. Vi tärnade resterna av steken och stekte på tillsammans med lök och potatis och vips så hade vi vår egen goda och lyxiga pyttipanna! Vi serverade den med vändstekt ägg, rödbetor och en klick skånsk, grovkorning senap. Och så ett glas mjölk till det. Nu ska vi nämligen ut och springa! 22.30 en lördagskväll. Inga kommentarer. Men jag är rastlös. Och som Sara med all rätt deklarerade tidigare idag på vår fika- och fotopromenad: När det är såhär fint väder går det inte att vara ute och springa, folk överallt och tre barnvagnar i bredd på autostradan, jag menar Norr Mälarstrand.

Vill du vara miljösmart förresten? Kasta inte mat. Ät upp den! Kanske i ny form?

Annonser

2 reaktioner på ”Lördagsmys och lördagsfys

  1. Är faktiskt ganska bra på att ta hand om mat som blivit över. Nu har jag i för sig en tonårsson så det är ganska ofta som det inte blir mat över, men när det blir det kastas det inte. Något som sitter i sen barnsben. Det är en synd att kasta mat.

    Vår och sommar kan jag gärna ge mig ut vid den tiden, men nu, när det är kallt är det svårare att motivera sig att komma ut när man blivit sådär mystrött.
    Starkt jobbat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s