Ja, jag gillar också listor!

1. Vad i ditt kylskåp får absolut inte ta slut? Ägg. Och bär. Fast de senare ligger förstås i frysen. Havremjölk, havregryn. På det har man nästan en komplett smoothie.

 
2. Om du bara fick göra en övning för resten av livet, vilken skulle det vara? Armhävningar. För att välja en som involverar flera muskelgrupper: rygg, bröst, axlar, core. Mina ben musklar på sig mycket lättare. Och för att det är coolt med folk som kan göra sjukt många armhävningar.
 
3. Om du måste välja, skulle du då i resten av ditt liv träna i vanliga kläder eller ”leva vanligt liv” i träningskläder? Jag önskar att det passade med löpartights på jobbet! Jag känner mig aldrig så mycket som mig själv som när jag drar av mig kavajen och kränger på mig en sporttopp istället. Märker att många tvekar inför att gå in på till exempel Ica och handla i träningskläder. Jag tänker inte ens på det. Men det är konstigt när personalen i receptionen på ett gym har kavaj.
 
4. Om du var en gladiator, vad skulle du heta? Cat Woman. Haha.
 
5. Om du skulle ta dig från norra till södra Sverige (tiden obegränsad), hur skulle du göra det? På cykel, skidor eller till fots? På min racer! Definitivt inte på skidor i alla fall. Drömmer i smyg om att göra en Klassiker och har ju redan avverkat loppet som tydligen är värst, Vätternrundan. Men Vasaloppet skrämmer mig. Mer än att göra om Vättern.

Snodd, på begäran, från Bodycomf!

Annonser

3 reaktioner på ”Ja, jag gillar också listor!

  1. Åh, jag tror minsann att vi har ett gemensamt problem! Cyklingen, inga problem! Springa går bra. Simma, visst det är bara att göra det. Men skidåkningen?! Hua!! Det är den som sätter spärrar för mig med ang Klassikern. Ibland finns det ingen snö, och hur ska man valla, och tänk om man åker baklänges i uppförsbacken och tänk om staven går av och tänk om… Rädd var det va?! 😉

  2. Jag har den lyxen att jag kan ha träningskläder på jobbet. Jag älskart! Och jag springer också runt på Ica med träningskläder, jag tänker inte ens på det. Älskar dagar då jag kan gå klädd i träningskläder hela dagen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s