Cardio Killer inklusive extra allt

Utmärkt start på veckan ikväll med NTC Cardio Killer, thaimat och kompishäng med Katten – inklusive samtal om hästar, jobb och Photoshop. Kvällen får 5 av 5 möjliga hantlar.

Eftersom det är 1) januari 2) måndag och 3) var direkt efter jobbet-tid beslöt vi oss för att inte trängas på gymet med flocken av nyårslöften utan istället använda Kattens balsal a 40 kvm som träningslokal. Dagens pass innehöll en Friskisinspirerad uppvärmning med inslag av Zumba (ish?) som vi själva komponerade ja följt av 15 minuter NTC Cardio Killer. Maj gad vad jobbigt! Jag misstänkte att Katten som tränat en del med sin NTC app skulle vara rätt vass och efter ett slappt december fick jag verkligen kämpa för att hålla jämna steg (och hopp) med henne. Genomblöta och högröda avslutade vi med lite exercis i mitt jungle gym. Det blev armhävningar, rodd och lite core i Kattens hall. Hemmaträning kan vara riktigt grymt faktiskt och ska icke underskattas!

Avslutade gjorde vi med thai take out och obligatoriska samtal om livet och Photoshop. Hur fint som helst. Hon är grym på alla sätt och vis min kompis!

Annonser

En reaktion på ”Cardio Killer inklusive extra allt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s