Surfbräda, hästrygg och solstol

Imorgon lämnar vi ön Kuai och åker vidare till Big Island. Ön ska vara magnifik med aktiva vulkaner, regnskog, betesmarker med cowboys och fantastiska sandstränder – allt på samma ö. Men just nu känns Kuai svårslaget.

De senaste dagarna har jag stått på surfbrädan, druckit frappuccinos – Sturbucks variant på milkshakes – och åkt båt längst den döhäftiga Napali-kusten. Vi drack Mai Tais och på vägen hem gick solen ner i havet medan valarna och delfinerna simmade omkring. Ja ni fattar. Några på båten trodde att vi var ”celebreties from Europe”.

I dag började vi dagen med att sticka ut och rida. Vi red längs sanddynor och olika stränder och upp bland bergen. Jag fick rida Willie, en häst som normalt sett inte följer med på guidade turer. Jag förstår varför. Han hade ganska bråttom och ville inte stå still och vänta men vi kom så bra överens ändå. Alltid kul att få rida en fin häst och inte en som bara går och sover i grannens svans när man faktiskt kan rida. Vi kom tillbaka vid lunch, sådär riktigt ”efter en fantastisk ridtur lyckliga”, hämtade hamburgare och har hängt på stranden resten av dagen. Ungefär hur bra dag som helst.

Nu sitter jag på tidigare nämnda veranda och inväntar middagen. Bord bokat till klockan sju och fördrinken smakar fint.

Dagens tre iPhone snapshots nedan. Utom surfbilden som är en ”riktig”. Rääätt okej nyårsväder som jag och brorsan båda skrev på Facebook nyss.

Annonser

En reaktion på ”Surfbräda, hästrygg och solstol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s