Aloha!

Någonstans nedanför spelar en syrsa och kvällsbrisen får palmerna att vaja och prassla. Längre bort hörs havet. Det är svart ute, kväll på ön Kuai, Hawaii och 23 grader varmt. Jag sitter på terrassen i en gungstol med fötterna på räcket tillsammans med dator och en fruktjuice.

I dag kom vi till Kauai, den ”gröna” ön, som än så länge bara bjudit på det bästa inklusive en fantastisk strand nedanför vårt beach house.  Allting i USA är stort, särskilt matportionerna, men på många platser på Hawaiis öar får man inte bygga hus som är högre än palmerna. Kauai är lugnt, stilla och ett paradis för dig som tycker om strandliv, vattensport, storslaget landskap i stil med vattenfall och raviner och att ibland göra ingenting.

De första dagarna på Hawaii var vi i Honolulu på Oahu. Där var det storstadspuls, shopping och boende på ett hotell med 38 våningar som gällde. Jag var tokförkyld, levde på Asprin och gjorde inte många knop. Däremot var jag en flitig användare av room service. Men nu har semestern verkligen börjat känns det som.

Vi kör omkring i en nercabbad mustang och bor för nära Starbucks. Tre astunga Nikonkameror följer med runt. Men här kommer tre snapshops från Iphonen.

Träning? Ja när locket för öronen släppt, halsen är 100 och det inte konkurrerar med någon delfinsimning.

3 reaktioner på ”Aloha!

  1. Åh Hawaii! Jag planerar en lååång resa nu när jag slutar skolan, med kriterier likt de du nämner ovan. Får kanske bli en resa dit då? 🙂

    Vill ha massor av bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s