Darling I’m home!

”Jag har inte ens bloggat!” utbrast jag sent igår kväll (läs natt) när jag och Jens beskådade resultatet av våra senaste dagars slit. Att jag inte ens hade bloggat på hela helgen var liksom det ultimata beviset på hur mycket vi har haft att göra. Jag har sovit på nätterna men utöver det inte suttit ner förutom i bilen på väg till något möbelvaruhus. Igår kväll satte jag mig i soffan för första gången sedan vi flyttade in i lördags.

Ute har vintern gnistrat vit och kall och visst har tanken på att åka längd föresvävat mig men nä – jag ville göra i ordning hemma. Som två galärslavar har vi därför gått an från tidig morgon till sen kväll lördag, söndag och måndag. Och jag som älskar utomhus har inte brytt mig ett dugg. Prioriteringar. Och så är vår lägenhet så jävla fin! På alla sätt. Jag vill helt enkelt inte lämna den. Men på tal om vädret också så ljus! Stora fönster i olika väderstreck har släppt in hela vintern till oss minus kylan. Andra bra grejer: balkongerna, kolsyremaskinen inbyggd i kranen, golvvärmen, badkaret, köksön med induktionshäll och så allting vi gjort själva som den där supersnygga byrån och lamporna och julstjärnorna och den inbyggda bokhyllan fylld med böcker och.. och… jag bara älskar vårt nya hem! För den som har missat så har jag alltså flyttat. Kanske den ultimata uthållighetsträningen eftersom det här är en träningsblogg och inget inredningsmagasin.

I dag är jag tillbaka på jobbet. Sitter ner. Längtar hem. Nästa träningspass? Tja… Kanske beachträningen på torsdag? Fast ja, jag kör ju den jävligt jobba julkalendern just nu! Powerwalks och armhävningar räknas dock så oavsett marklyft med kartonger i kväll ska det nog gå vägen!

Annonser

3 reaktioner på ”Darling I’m home!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s