Vardagslyxigt

Kör all in på någon slags vardagslyx just nu. Eller det är ju dag före röd dag så det kanske snarare är någon form av helglyx! Igår vilade jag ryggen från beachträningen och tog en runda på stan istället. Jag började på Bodyshop, en nygammal favorit när det gäller hudvård. Jag minns att alla köpte små exotiskt doftande grejer där i högstadiet och gick igång på att ingenting var testat på djur. För ett tag sedan återupptäckte jag Bodyshop igen och nu köper jag ganska mycket hudvårdsgrejer där. En av favoriterna är deras ansiktstvätt med vitamin e, Vitamin E Gentle Fascial Wash och tillhörande hudkräm. Fick även med mig en Beautifying Oil med doft av shea. På hösten och vintern är olja typ det bästa att smörja in torr hud med – gärna när den fortfarande är fuktig efter duschen. Styrde stegen mot Åhléns och köpte en ny vinterjacka från Elvine och – äntligen! – ett par svarta jeans. Har letat ihjäl mig efter ett par svarta, tighta jeans med tillräckligt långa ben. Hos Acne fick jag proffsig hjälp av personalen och kom därifrån med sista paret 28/34! Kom hem, åt kladdkaka, kollade på Homeland.

I dag är det halvdag och alldeles strax åker jag och Jens till Nynäs Havsbad. Där väntar ett spadygn med bubbel både i pool och på flaska, god middag och lyxig hotellfrukost. Har givetvis packat alla nya inköp!

Ryggen då? Jo ett dygn efter kiropraktorbesöket när det rasslade och knakade som aldrig förr är ryggen snudd på som ny! Har lovat mig själv att vila även idag och imorgon. Och kanske på söndag också om jag kan hålla mig…

Annonser

2 reaktioner på ”Vardagslyxigt

  1. Åh har också återupptäckt bodyshop 🙂 Dock lagom förtjust i schampot jag köpte, men vad gör man inte för djuren. Och regnskogen.
    Ha det skönt på Nynäs havsbad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s