Anmälda till RAID Uppsala

Igår anmälde sig jag och Jens till RAID i Uppsala, en multisporttävling som innehåller löpning, cykling (mountain bike), paddling (kanot), hinderbana och orientering. Vi har ju inte direkt någon lång träningsperiod framför oss – tävlingen är den 13 oktober – eller ens vana av att cykla mountainbike men hey, vi är rätt uthålliga och starka ändå. Och cykla kan vi ju som bekant. Vårt mål är att ha roligt, bli leriga och trötta! Tanken är att vi kör nästa år igen och då kan vi försöka slå årets tid istället. Jag har spanat på RAID ganska länge och var faktiskt anmäld för ett par år sedan men kunde inte vara med på grund av förkylning och benhinneinflammation.

Tävlingen låter så himla kul! Den innehåller flera olika moment och dessutom hinderbana och något som kallas för ”specialbana”. Mycket vuxenlek med andra ord. Det är egentligen inget som bekymrar mig mer än löpningen. Jag har inte alls sprungit mycket och har så mycket känslor av att jag inte är någon löpare. Men vi tänkte sätta en lina mellan oss, på allvar, och så kan Jens dra mig när det blir jobbigt! Sjukt bra grej.

Om vi håller sams (tror jag absolut) och får ordning på karta och kompass tror jag det blir superkul! Orientering är ju inte heller min grej egentligen så jag litar på Jens även där. Men jag äger i alla fall en kompass!

Annonser

4 reaktioner på ”Anmälda till RAID Uppsala

  1. Men shit vad roligt! Jag sneglar faktiskt lite mot multisporthållet nu när jag köpt mig en kajak och allt. Fast det krävs ju så förbannat med träning.. Tyckte det var smart att ställa upp på kort varsel, då hinner man ju inte ångra sig! Heja, heja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s