Styrketräning för hela jag

Jag har alltså inte sovit världsmycket på sistone. Igår hade jag faktiskt chansen, men jag var så uppe i varv efter intensivt jobbande och löpintervaller så jag somnade sent ändå. I dag började det här icke-sovandet ta ut sin rätt och i eftermiddags gick mina ögon i kors. De gjorde de när jag kom hem också men jag.skulle.träna. Jo – jag lyssnar absolut alltid på kroppen, alltid. Orkar jag inte träna av den ena eller den andra anledningen gör jag det inte. Vill jag inte gör jag det inte. Träningsberoende människor behöver aldrig tvinga sig själva till gymmet. Och i dag ville jag verkligen träna. I söndags vilade jag och i måndags missade jag min favoritspinning. Kroppen låg back och behövde rastas. Det kanske låter konstigt men ibland är träning den absolut bästa vilan. Jag tror ni vet vad jag pratar om.

Så innan klockan blev särskilt mycket slängde jag ihop lite middag och pilade ner till gymmet med Jens. Vi körde ett gemensamt träningspass för ben, överkropp och core. Vi blandade tunga övningar med mer funktionella övningar och passet såg ut såhär:

  • Utfallsgång med viktplatta framför kroppen
  • Knäböj med skivstång
  • Drake
  • Axellyft med hantlar
  • Latsdrag
  • Situps och kasta upp en boll. Den andra tar emot. Det går bra att kasta mot en vägg också!
  • Rygglyft på matta
Jens körde även nya favoriten bålrotation med stång men då höll jag på att somna på min post och var hungrig igen så jag stretchade och tittade på istället. Förutom min avslutande dipp kände jag mig pigg och stark hela tiden vi var igång. Jag hann tänka flera gånger att träning verkligen är en fantastisk grej och att jag hade valt rätt som gick till gymmet. Det är det här med att känna sig själv. Nu har klockan precis passerat 21 och jag tänker sova! Awwww. Jens, han är ute och joggar till ICA med ett paket jag ska posta. I regnet. Så att jag slipper. Jag har världens bästa kille på massor av sätt. Detta är ett av dem!
Har inte kört riktiga knäböj (med skivstång) sedan… april? Det märktes.
Här fokuserad uppvärmning.

Ser ni att jag har ny outfit? Prickiga (assköna!) brallor från Adidas och korallfärgat loose fit-linne från Soc. Rea på Stadium och nytt linne för 50 kronor.

Annonser

9 reaktioner på ”Styrketräning för hela jag

  1. @junitejejen Tack! Vad roligt att höra! :)@Karin Eller hur!@Lina Tack 🙂 Den ska bli ännu starkare!@Träningsglädje Jag har drillat honom rätt hårt i fotograferandets konst hehe… Men han gör det mer än gärna och det är ju bra 🙂 Han har fattat det här med att tjejen har blogg 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s