Välkommen vardag

Välkommen vardag stod det när jag klev in på ICA tidigare ikväll. Jo men visst är det så. Imorgon är semestern slut och jag börjar jobba igen. Och inte hur som helst utan på nytt jobb! Jo men visst. Precis innan midsommar landade jag ett nytt jobb och sa upp mig från dåvarande. Jag ville ha nya utmaningar och jobba ännu mer med det jag vill och kan: att skriva. Det ska jag göra nu! Jag har sugit på karamellen en stund och inte skrivit något här men så är det. Det ska både bli väldigt kul och väldigt nervöst. Man vill ju framstå som begåvad, driftig och ambitiös och ja, liksom slå alla med häpnad redan första veckan när man heter Erika… Hrm.

Förutom besöket på ICA har jag i dag laddat med att packa upp från landet, tvätta och fixa matlådor. Helspännande. Pälsbollen har flyttat hem igen också. Vi återvände till stan igår natt med en riktigt landetbil full av prylar, smutstvätt och med cyklar på taket.

Apropå cyklar blev semesterns sista träningspass just ett cyklande sådant. Jag och Jens brände av fyra mil till på Klarälvsbanan, den här gången norrut och i högre tempo. Sög fint i benen i det konstant svaga uppförslutet. Vi snittade en sådär 30 km/h tror jag. Det var vackert som tusan och kvällen utanför huset innan vi åkte var sval med vindstilla och helt enkelt bländande. Svanarna speglade sig i sjön, skogen var tyst, mörk och luktade gott. Bastun hade svalnat. Kvällen innan eldade vi som bara den, tände ljus och blickade ut i kvällen och natten innan vi dök ner i vattnet. Fint semesterslut. Riktigt fint!

Annonser

6 reaktioner på ”Välkommen vardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s