Ett, två, upp å gå!

Det var ungefär som att gå någon av grundkurserna igen på kvällens träning. Vi fick en solig och ljummen vårkväll och bara sådär lagom mycket vind men det var ändå fullt tillräckligt när man har varit inomhus en hel vinter. Jag spelade i linne och utan sandsocksen som fick stanna i väskan. Fint! Vi fick plocka ner spelet och träna på att spela låga utomhusbollar och att hålla spelet tight. Vi testade lite olika varianter för att ta emot och passa så att man utnyttjar vinden och byggde ihop allting till spel på slutet. Grymt bra premiärträning att nöta alla grunder och komma in i utomhustänket igen. Det är roligare att spela ute. Såklart. Men det ställer också mycket högre krav. Eftersom spelet är lägre och tightare måste man vara snabbare också. Pang, pang, anfall och man har inte tid att tajma fel.

Redan på onsdag kör vi nästa gång. Då för brassarna! De kommande veckorna blir det mycket träning och jag och Sara har planerat de första turneringarna vi ska spela. Och jag och Jens har vår första mixedturnering nerskriven i kalendern.

Det här kan vara den bästa tiden på året. Värmen kommer, kvällarna är långa och ljusa och man har allt det där bästa framför sig. Det känns överflödigt att skriva att jag log på cykeln hem över Drottningholmsbron ikväll. Himlen var rosa och solen lyste i guld.

Annonser

2 reaktioner på ”Ett, två, upp å gå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s