Axlar

Jag gillar axlar. Starka axlar är bra både på beachplanen och framför datorn och dessutom är det ju så snyggt! Jag tänkte träna axlar ikväll. Kan ni inte ge mig era bästa axelövningar? Jag har slut på favoriter och vill ha ny inspiration, hit me!
Annonser

4 reaktioner på ”Axlar

  1. Jag säger handstående armhävningar (går utmärkt att göra från en låda) och smala armhävningar med extra djup (sätt händerna på två viktplattor och nudda marken mellan viktplattorna med bröstet i varje repetition).

  2. Låter grymt effektivt men jag har ju den där jäkla handleden som jag dras med. Kanske kan göra den sistnämnda på knä men då blir det ju som inte samma effekt..? Har du fler övningar ifall dessa inte funkar? 🙂

  3. Axlar är bland det roligaste som finns att träna. Jag tror inte att jag har så bra namn på övningarna men jag tänker så här. Stående axelpress med stång. Ståendes på en fot och ett knä, lätt framåtlutad men armarna i vinkel. Hantelpress utåt, uppåt. Sån här arnolddödare med alla rotationener som går (tar fram bak och i mitten), hantlar. Liggandes på bänk med raka armar, hantlar. KB-sving med avslutande axelpress. Stående rotation med KB på raka armar. Sittandes på boll, viktskiva på raka armar, rotera (för både mage och axlar) 🙂 Åh nu blev iaf jag inspirerad 🙂 Kör hårt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s